Gör arbetet på redovisningsbyrån smidigare

Arbetar du på en redovisningsbyrå? Då har du förmodligen att göra med stora mängder dokument på en dag. Saknar du idag ett smart organiseringssystem för dessa dokument? Då vet du förmodligen också att det är lätt att något hamnar mellan stolarna.

Inom redovisning är det mycket viktigt att ha koll på alla sina papper. Ett misstag kan nämligen sätta både dig själv och din kund i klistret i värsta fall. För att skapa en smidig arbetsprocess är det därför bra om du investerar i ett bra organiseringssystem. Läs vidare och lär dig mer om INBooks Flow.

Håll reda på all information

Idag är det bråda dagar för många redovisningsbyråer. Det beror på att allt fler valde att starta egna företag under pandemin. Så här säger Victor Lekander som driver en arkitektfirma:

”De bästa med att ha eget företag är friheten och att ha insyn i hela processen”. De flesta väljer dock att ta hjälp av en redovisningsbyrå.

Att arbeta på en redovisningsbyrå innebär mycket ansvar då dina klienter lägger sin viktiga ekonomi i dina händer. Ett skräckscenario skulle kunna vara att dina kunder blev misstänkta för bokföringsbrott på grund av att du inte har haft tillräcklig ordning på dina papper. Precis som du organiserar din garderob hemma måste du organisera dina dokumenten på jobbet noga. Det gör du enklast med hjälp av https://inbooks.se/redovisningsbyra/ som har tagit fram ett redovisningsprogram speciellt framtaget för redovisningsbyråer. Programmet heter INBooks Flow och organiserar effektivt alla viktiga dokument så att inget riskerar att komma bort eller glömmas. Med det som organiseringsverktyg kan du känna dig trygg i ditt arbete som redovisningskonsulent.